top of page

IndustAir projekt - a Drone Aviation Kft. csapata már az iparban is elérhető

Az AgrAir projektnek köszönhetően sokan ismerhettek minket, viszont csapatunk úgy döntött, a mezőgazdasági vonal mellett az ipari drónok világában is szeretnénk tevékenykedni. Így júliustól a mezőgazdasági munkáink mellett már ipari megkereséseket is vállalunk. Felméréseinket egy Phantom 4 pro V2, valamint egy hőkamerás drónnal végezzük. Első megbízatási szerződésünk már meg is van, hiszen a Newergies Kft.-vel júliustól el is kezdtük együttműködésünket, így több tetőfelmérésen, és egy marketing videón is túl vagyunk a napelemes cég által.

Szolgáltatásaink között szerepel épületdiagnosztika, hőkamerás felmérés, infrastruktúrák ipari drónos felmérése, területmérés, de marketing videók készítése is. Kinek lehet érdekes? Építkezési vállalatoknak, építőipari kivitelező cégeknek, telekommunikációs vállalatoknak, napelemes cégeknek, tervezőknek, illetve mindenkinek, aki csak szeretne egy kiváló minőségű portfóliót, videót a vállalkozásáról. Miért drónnal? Időt takaríthatunk meg - egy drónnal percek alatt végzünk például egy tetőfelméréssel, így nem kell méterrúddal órákig méregetni több embernek. Minőség - drónnal kiváló minőségű, néhány centiméter/pixeles képek készíthetők, mely remekül jön pl. egy területfelmérésnél. Ezen felül pontfelhőből 3D modell is készíthető, így az épületdiagnosztikában is kiválóan használható állapotfelmérésre, térbeli modellezésre, hibák, sérülések kiszűrésére.

Szolgáltatásainkról bővebben a www.industair.hu weboldalon tájékozódhattok, illetve blogunkat is folyamatosan frissítjük majd, ahol tájékozódhattok majd referenciáinkról, friss híreinkről.

Addig is, keressetek bátran a minőségi ipari drónos munkákért!


Az IndustAir csapata

Ádám: 06703154645

Zsuzsanna: 06202356734

bottom of page