top of page

Építőipari drónpilóták lettünk

Ismét egy sűrű héten vagyunk túl, de abszolút megérte, hiszen most már elmondhatjuk: építőipari drónpilóták lettünk. Az egyik legfontosabb dolognak tartom vállalkozásunk életében a folyamatos szakmai fejlődést, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassuk megrendelőinknek.

Bár még bőven tart a mezőgazdaságban a szezon, és a szeptemberi hónapunk még főleg erről fog szólni, július óta folyamatosan építgetjük az IndustAir projektünket is. Napelemes vonalon már elindultunk, azonban szeretnénk az építőiparban is részt venni, így ennek első lépése volt az építőipari drónpilóta képzés elvégzése. A kurzus 4 napos volt, és nagyon intenzív, rengeteg hasznos információt kaptunk. A gyakorlati képzésen DJI Matrice drónokkal repültünk, ahol mind a manuális, mind az automata repülés fortélyait elsajátíthattuk - bár szerencsére ezen a téren nekünk nem sok újdonság volt. Az elméleti részben a szabályos drónreptetés minden pontját átvettük, valamint egy egész napunk volt arra, hogy megismerkedhessünk a különböző szoftverekkel, a drónfotók nyújtotta különböző lehetőségekkel, illetve a 3D modellezés izgalmaival.

A képzés folytatásaként ősszel lesz egy építőipari szoftveres kiértékelő képzés is, ahol a feldolgozási folyamatot vesszük majd át részletesen.

Úgyhogy nem aggódunk, a mezőgazdasági szezon végeztével sem fogunk unatkozni. Addig is, ötletelünk, merre, hogyan tovább.

Keressetek bátran minket minőségi ipari drónos felmérésekért!


Az IndustAir csapata

+36 20 235 6734





bottom of page